Beta shuts my computer down

  • Beta runs very smooth for about 13 minutes. Then my computer just turns off as if someone pulled the plug. After that it takes about 5 minutes to start or else the start up fails, either with a blue screen or just having the screen go black.
    As for computer specs I'm running
    I7 930
    2x Radeon HD 5770 SLI
    and 6 gigs DDR 3 RAM
    Help would be much appreciated.

    Edit: Forgot to mention Windows 7 64bit
  • Legero ,

    Your cpu is overheating badly. I'd suspect the cooling fan may be installed incorrectly. Have you had it off or was it installed recently?

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."
  • Legero,

    Your video drivers are outdated but that's not going to effect your cpu overheating so badly. Update them when you get a chance though.

    http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."
  • Legero ,

    The game's not going to heat up your cpu like that. There's something wrong with how it's being cooled. I'd suspect the assembly is not tightened properly, or is missing heat sink compound, or the fan isn't plugged in.

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."