Can't login even though I have a license?

  • I'm kind of confused, so bear with me here.

    I just got my beta invite email, and I have a new D3 addition to my account here on battle.net so that looks like its working. Thumbs up.

    Downloaded and installed. Everything looks good.

    And then things turn sour, when I try to log into the game I get "There is no Diablo III license attached to this Battle.net account (ERROR_12)"

    So I did some searching around and didn't find much besides people trying to log in who don't actually have D3 invites. Not too helpful.

    I tried going for a uninstall/reinstall of the game, and things just got worse. Uninstall went fine but on attempt to reinstall I just get an error that says "The blizzard launcher must be in the same folder as a blizzard game."

    So.... um.... help? Thanks in advance.
  • Pacman,

    Your account appears to be properly flagged for the Diablo III Beta. Once you get it reinstalled, it should let you in. I was seeing a few posts from people in the same situation, getting the invite, hurrying to download and install the client, then being met with the Error_12. It would appear they were just getting there ahead of the auth servers being updated with the new flagging info.

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."
  • Pacman,

    I'd check again later. The account is flagged right now as far as I can see though.

    You also need to make sure you're entering the right Battle.net account in case you have more than one.

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."
  • SlySlayer,

    The key is showing up properly on your account. Since it was put on so recently though, Id just wait a little while and try again, perhaps tomorrow even. The server used for authenticating users has probably just not been updated yet to include your account.

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-3pm and 4pm-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."
  • RipperSan,

    The key's properly applied to your Battle.net account which is about all I can verify right now. As it was just done recently, I'd wait as I told the others until the servers involved all get their updates. Keep trying or wait until tomorrow morning maybe. If it's still not letting you in by then, post here again.

    ____________________________________________________________
    Account and Technical Services
    I'm available Tue-Sat 11am-3pm and 4pm-8pm
    Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

    "When I'm a good dog, sometimes they throw me a bone..."