All users will need to merge their Diablofans account with a new or existing Twitch account starting Nov 20th. You can merge your accounts by clicking here. Have questions? Learn more here.
Dismiss
  • 0

    posted a message on Lagging in 2.4.3.42934 (<1500 ping)

    I have played alot of diablo 3 before whit no lagg at all. 250 fps and 50-60 ping. After the start of this season the game has become unplayable.. even the film in the diablo window of the battle.net launcher is lagging. the game starts at 60 ping then just turns "red" and jumps to 1500 then slowly dropps to around 450-500 ping. this takes 1 min after i start a game. im curently running Diablo 3 v2.4.3.42934. newest G-force driver and m.2 hd. 2x 980 ti. and 1200 W psu and ofc i7 and all that shitt. (not hardware problem) i have tried every forum fix ther is and the problem is still there.... :( uninstallign/reinstalling (game/nettwork drivers/motherbord drivers etc.) cmd re rout commands and everything. nothing is working.


    Diablo 3 is the only game that has this issue. (wow, SC2, HoTS, overwatch) works fine, so does all the other games i play on steam etc.


    Can some one plees help me?

    Posted in: Technical Support
  • 0

    posted a message on Am I the only lagging on new client?

    I have played alot of diablo 3 before whit no lagg at all. 250 fps and 50-60 ping. After the start of this season the game has become unplayable.. even the film in the diablo window of the battle.net launcher is lagging. the game starts at 60 ping then just turns "red" and jumps to 1500 then slowly dropps to around 450-500 ping. this takes 1 min after i start a game. im curently running Diablo 3 v2.4.3.42934. newest G-force driver and m.2 hd. 2x 980 ti. and 1200 W psu and ofc i7 and all that shitt. (not hardware problem) i have tried every forum fix ther is and the problem is still there.... :( uninstallign/reinstalling (game/nettwork drivers/motherbord drivers etc.) cmd re rout commands and everything. nothing is working.


    Diablo 3 is the only game that has this issue. (wow, SC2, HoTS, overwatch) works fine, so does all the other games i play on steam etc.


    Can some one pleeeeeez help me?

    Posted in: Diablo III General Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.