Servers usntable

  • #1
    Wrote this on official forum but guessing its gonna take a long time to fix so wanted to hear if you guys had any input.

    Copy pasted from the forum post:

    Don't know if it was that before 1.08 but lately I have seen unstable servers. In that it lags when facing massive amount of mobs. It happens to everyone in the map.

    Basically the scenario is this I played as a crit mass wiz together with 3 friends 2 of them also crit mass wiz last one was a cyclone monk.

    When facing more than 10 mobs or a illusionist elite we would at time get insane amount of lags. more like some damage happens no damage for ½-2sec then damage continue for 10-20sec then suddenly all the damage that was supposed to happen in that duration at once.

    Granted all of the wizards have around 3 attacks per sec and we are spamming our buttons like a mofo but we die often due to this lag. its actually gotten to such a point that its not really fun anymore. (we play mp10)

    Its not my cpu ram og gpu and neither for my friends and also not my network since i had all those running on a second screen.

    computer usage during lags
    20% cpu
    50-70% gpu
    28-38% ram
    2mbit out of 30mbits tops

    Some more info about my pc
    ------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 3/16/2013, 03:35:51
    Machine name: SAPHI
    Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130104-1431)
    Language: Danish (Regional Setting: Danish)
    System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    System Model: To be filled by O.E.M.
    BIOS: BIOS Date: 08/14/12 21:15:49 Ver: 04.06.05
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz (8 CPUs), ~3.9GHz
    Memory: 16384MB RAM
    Available OS Memory: 16344MB RAM
    Page File: 9602MB used, 23083MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit
    Unicode
    ------------------------------------------------------------------------------

    Also my gpu has been overclocked. have yet to overclock cpu since im missing a proper cooler

    ---------------
    Display Devices
    ---------------
    Card name: AMD Radeon HD 6900 Series
    Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
    Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6718)
    DAC type: Internal DAC(400MHz)
    Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_6718&SUBSYS_E182174B&REV_00
    Display Memory: 1750 MB
    Dedicated Memory: 2026 MB
    Shared Memory: 3820 MB
    Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: HP Compaq L2151w Wide LCD Monitor
    Monitor Model: L2151w
    Monitor Id: HWP2872
    Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)
    Output Type: DVI
    Driver Name: aticfx64.dll,aticfx64.dll,aticfx64.dll,aticfx32,aticfx32,aticfx32,atiumd64.dll,atidxx64.dll,atidxx64.dll,atiumdag,atidxx32,atidxx32,atiumdva,atiumd6a.cap,atitmm64.dll
    Driver File Version: 8.17.0010.1172 (English)
    Driver Version: 9.12.0.0
    DDI Version: 11
    Driver Model: WDDM 1.1
    Driver Attributes: Final Retail
    Driver Date/Size: 12/19/2012 21:08:04, 1151488 bytes
    WHQL Logo'd: Yes
    WHQL Date Stamp:
    Device Identifier: {D7B71EE2-2458-11CF-6F70-88C1BEC2C535}
    Vendor ID: 0x1002
    Device ID: 0x6718
    SubSys ID: 0xE182174B
    Revision ID: 0x0000
  • To post a comment, please or register a new account.
Posts Quoted:
Reply
Clear All Quotes