Disconnection after Each teleport

  • Hello all
    i have this really frustrating problem,when i teleport to another ACT,or Teleport to another player,or Teleport back to town i will see the message of client disconnection,and do you know when this is a huge problem? when you want to get back to town for bounties reward...i have disconnected several times especially when my bounties were complete and after the dc i lost all the progress...if it happens i can't complete the seasons chapters (season9) and this problem occurs only in Diablo 3...i don't know what to do but blizzard should do something about that
    and also i have used WinMTR for 20 minutes and now i paste it here hope blizzard staff will come up with a solution:
    |------------------------------------------------------------------------------------------|
    | WinMTR statistics |
    | Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
    |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
    | 192.168.1.1 - 0 | 1466 | 1466 | 0 | 0 | 7 | 0 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    | 10.133.55.69 - 3 | 1077 | 1054 | 36 | 885 | 4041 | 3225 |
    | 10.133.214.90 - 2 | 1083 | 1062 | 36 | 875 | 4042 | 3154 |
    | 100.127.255.10 - 3 | 1070 | 1047 | 37 | 889 | 3944 | 3224 |
    | 10.21.251.98 - 2 | 1082 | 1062 | 36 | 885 | 3976 | 3223 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    |ix-xe-2-3-3-0.thar1.F2C-Frankfurt.as6453.net - 3 | 1032 | 1004 | 129 | 974 | 4098 | 3324 |
    |if-ae-14-3.tcore2.FNM-Frankfurt.as6453.net - 2 | 1068 | 1054 | 130 | 974 | 4103 | 3329 |
    | ffm-b1-link.telia.net - 2 | 1050 | 1031 | 161 | 993 | 4283 | 3225 |
    | ffm-bb3-link.telia.net - 3 | 1035 | 1008 | 162 | 976 | 4184 | 3373 |
    | ffm-b1-link.telia.net - 2 | 1059 | 1046 | 161 | 1000 | 4312 | 3370 |
    | ffm-bb4-link.telia.net - 2 | 1015 | 995 | 247 | 1070 | 4345 | 3444 |
    | hbg-bb4-link.telia.net - 3 | 1024 | 1001 | 170 | 1018 | 4284 | 3400 |
    | ash-bb4-link.telia.net - 2 | 1015 | 997 | 246 | 1084 | 4279 | 3444 |
    | ash-b1-link.telia.net - 2 | 1020 | 1002 | 261 | 1089 | 4385 | 3473 |
    | blizzard-ic-322964-ash-b1.c.telia.net - 2 | 1035 | 1023 | 245 | 1076 | 4364 | 3404 |
    | 37.244.4.33 - 3 | 998 | 977 | 306 | 1116 | 4488 | 3379 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    | 37.244.0.103 - 3 | 992 | 970 | 306 | 1127 | 4410 | 3438 |
    | 24.105.30.129 - 2 | 1004 | 986 | 306 | 1123 | 4440 | 3503 |
    |________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
    WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
  • Hey Sina,

    Looking into this for you I do see packet loss and latency spikes jumping over 4000ms along with an average latency of over 800ms.
    | 192.168.1.1 - 0 | 1466 | 1466 | 0 | 0 | 7 | 0 |
    | No response from host - 100 | 296 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    | 10.133.55.69 - 3 | 1077 | 1054 | 36 | 885 | 4041 | 3225 |
    | 10.133.214.90 - 2 | 1083 | 1062 | 36 | 875 | 4042 | 3154 |
    | 100.127.255.10 - 3 | 1070 | 1047 | 37 | 889 | 3944 | 3224 |
    | 10.21.251.98 - 2 | 1082 | 1062 | 36 | 885 | 3976 | 3223 |
    This indicates a problem in your ISPs network and you are going to need to reach out to them and work with them to get this resolved. Hopefully they can get this looked into and resolved.